Aquest és un tast per partida doble: tastet literari i tastet gastronòmic. La garrofa és la base d'un seguit de receptes que prestigiosos cuiners i pastissers catalans i valencians, junt el personal de la Fundació Alícia, han inclòs en el nou llibre "La pastisseria i la cuina de la garrofa", novetat d'aquest mes de gener.
A més a més, recordem que "La pastisseria i la cuina de la garrofa" es presenta en societat aquest proper divendres 27 de gener, a les 12 hores a les instal·lacions de la Fundació Alícia (ubicades a Món Sant Benet, Sant Fruitós de Bages). Hi comptarà amb la participació dels membres de la Fundació Jaume Biarnés i Antoni Massané, el cuiner i director de la col·lecció La Teca, Juanjo Roda i l'editor Miquel Àngel Pradilla.
A més a més, recordem que "La pastisseria i la cuina de la garrofa" es presenta en societat aquest proper divendres 27 de gener, a les 12 hores a les instal·lacions de la Fundació Alícia (ubicades a Món Sant Benet, Sant Fruitós de Bages). Hi comptarà amb la participació dels membres de la Fundació Jaume Biarnés i Antoni Massané, el cuiner i director de la col·lecció La Teca, Juanjo Roda i l'editor Miquel Àngel Pradilla.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada