divendres, 18 d’octubre del 2013

Les obres d'Onada seran a les VIII Jornades de les Lletres Ebrenques

Al llarg d'aquest final de setmana, Amposta acull la vuitena edició de les seues celebrades Jornades de les Lletres Ebrenques. Sota l'organització de la Biblioteca Comarca Sebastià Juan Arbó, enguany s'ha composat un extens programa en el qual hi haurà presentacions, taules rodones, espectacles infantils, trobades i molts actes més, que podeu consultar tot clicant ací.

Onada Edicions, com a editorial de referència de les Terres de l'Ebre, hi estarà present en dues activitats que hi tindran lloc demà dissabte al matí. En primer lloc, a les 12 hores, les germanes Ester i Olga Besolí, creadores de les Contalles de Muniatto i contacontes, hi participen a "Espai de família: començant a llegir, comencem a crèixer", a la Sala Infantil de la Biblioteca. L'activitat també hi comptarà amb la intervenció de Cinta Arasa, autora de "Emergència al país de la màgia", de Jesús Serrano, creador dels encàrrecs de Miquelet, i de Laura Mur, autora de "A l'altra banda del foc".

I més tard, a les 13 hores i a la Sala d'Adults de la mateixa Biblioteca Comarcal, s'obrirà la gana amb la taula rodona "Llibres amb molt de gust", dedicat a les novetat literario-gastronòmiques de les Terres de l'Ebre. En aquest apartat hi parlaran de la seua experiència els impulsors de l'èxit de crítica i públic "La cuina del Delta de l'Ebre", Maximina Saborido i Gustavo Turón, i també ho farà Vicent Sanz, co-autor de la darrera novetat de la col·lecció La Teca, "La cuina de Traiguera".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada