dijous, 3 d’octubre del 2013

Taller de jocs en família, aquest dissabte a Benicarló

El dissabte 5 d'octubre, el centre de Benicarló acull la jornada Avivajoc, la Festa del Joc i del Joguet en Valencià. Entre les diverses activitats programades, a les 18 hores hi ha previst un Taller per a pares i mares: "Jugar en família: més que un joc", a l'Edifici Gòtic (c/ Major).

El taller anirà a càrrec del pedàgog i educador Joan Ortí i Ferreres, autor del llibre "Els jocs i la tradició lúdica de Sant Mateu al segle XX", un complet recoopilatori dels jocs de carrer que durant dècades han ocupat els carrers i places de la capital històrica del Maestrat.

Ortí és llicenciat en Educació Física per la Universitat de València i doctor en Didàctica de l'Educació Física per la Universitat de Barcelona. Ha participat en diferents jornades i congressos, tant en l'àmbit nacional com l'internacional. En l'àmbit local està implicat en el desenvolupament del poble de Sant Mateu, com a membre del Patronat de Cultura i Patrimoni Historicoartístic de la localitat i de l'Associació Cultural La Tella.

Foto: http://santmateucultura.wordpress.com/2011/09/08/la-tradicio-mes-ludica-torna-als-carrers-de-sant-mateu/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada