dilluns, 14 d’octubre del 2013

"L'infern valencià vist per Manel Alonso". Hèctor Serra en parla a Núvol

"Baixar fins a les tenebres, doncs, per explicar i qüestionar amb text diàfan una realitat incerta i a vessar d’esvorancs i sotracs." Així parla Hèctor Serra del darrer llibre de Manel Alonso, les "Cròniques des de l'infern", en un article que publica el prestigiós cultural Núvol.com. El periodista s'hi ha fixat en el seguit d'articles d'opinió que l'escriptor ha publicat al llarg dels dos últims anys en diversos mitjans de comunicació digitals, i que ara, gràcies a la tasca d'Antoni Rovira, s'ha establert una curiosa i punyent comparació entre l'infern de Dant i l'infern valencià.

Manel Alonso ha burxat -i burxa- el panorama polític, econòmic i cultural nacional i internacional amb l’objectiu de prendre mides, combatre l’amnèsia i fer visible el País Valencià menystingut, tapat i negat durant una munió d’anys per la televisió pública valenciana en paral·lel amb un panorama comunicatiu arreladament conservador que només ha començat a corregir-se i revifar amb la irrupció de les xarxes socials i les espurnes del periodisme 3.0.

Hèctor Serra hi destaca la capacitat dels escrits alonsians per promoure el pensament i la reflexió del lector, compostos amb un estil senzill i directe, que "il·lustren amb escaire i cartabó la conjuntura actual del País Valencià". Podeu llegir la ressenya sencera a Núvol.com tot clicant ací.

Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada