dimecres, 23 d’octubre del 2013

Miscel·lània culinària: gastronomia i cultura aquest diumenge a Benicarló

El proper diumenge 27 d'octubre, de les 10.30 a les 14 hores, el Magatzem de la Mar de Benicarló acull la jornada "Edere, bibere. Menjar, beure" destinada a difondre la gastronomia del territori. I ho fa d'una manera ben original ja que s'ha combinat amb diverses activitats culturals i microxerrades d'impulsors que han apostat per la comercialització de productes nostrats.

A mig camí entre la Cultura i la Promoció Econòmica (les dues regidores que ho organitzen), els participants al que s'ha denominat "miscel·lània culinària" gaudiran d'experiències com poesia visual culinària, degustació de café amb música en directe, tast dels olis mil·lenaris, la ciència d'una bona cervesa o el tast sonor de la tradicional olleta benicarlanda, entre d'altres, tot en xicotetes presentacions de prop d'un quart d'hora.

"Edere, bibere. Menjar, beure" comptarà amb la presència de dues obres d'Onada Edicions que compleixen amb l'esperit de l'esdeveniment. Cap a les 11.30 hores, Jordi Espiell parlarà de la tradició dels dolços a Benicarló, tema en el qual va publicar el llibre "Pastes i dolços de Benicarló" a l'any 2009 junt el forner Antoni Alberich. Més tard, cap les 12.45 hores, els representants de la Taula del Sénia Teresa Adell i Jaume Antich faran cinc cèntims dels olis de varietats tradicionals del territori, en referència al volum publicat ara fa un any.

 Podeu veure el programa complet a la següent imatge:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada