dilluns, 15 de setembre del 2014

"Muniatto va a la Festa de la Sega" d'aquest diumenge 21 a Deltebre

Aquest diumenge 21 de setembre, el municipi de Deltebre viu una de les seus dies grans. Com cada any, pel setembre aplega la Festa de la Sega, una celebració que combina la tradició local de la sega de l'arròs, símbol de la localitat i mostra de la vinculació de Deltebre amb l'entorn i la transformació humana del medi, amb propostes culturals i gastronòmiques del territori.

L'edició d'enguany compta amb una important novetat: la visita de Muniatto. No la del reconegut pallasso ebrenc, sinó la del xiquet Muniatto, el protagonista de les Contalles que duen el seu nom, escrites per Olga Besolí i dibuixades per Ester Besolí. En aquesta nova història, en Muniatto i la seua amiga Elena descobriraran aquesta Festa de la Sega i gaudiran d'un bon arròs. 

D'aquesta manera, a través del conte, es pretén que els xiquets d'entre 3 i 5 anys als quals va adreçat el llibre puguen conéixer aquesta vessant patrimonial. A més a més, "Muniatto va a la Festa de la Sega" contribuirà a la difusió d'aquest esdeveniment per la resta de les Terres de l'Ebre i del país. I a l'igual que els darrers volums de les Contalles, està escrit en una doble versió català-anglés per treballar els dos idiomes.

Podreu trobar a Muniatto en la parada que hi tindrà al Mercadet d'objectes tradicionals i productes típics. En la imatge inferior (cliqueu per ampliar) trobareu tota la programació de la Festa de la Sega de Deltebre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada