divendres, 5 de setembre del 2014

Onada Edicions a la Setmana del Llibre en Català


Des d'avui i fins el diumenge 14 de setembre, el llibre en la nostra llengua té una cita ineludible a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona. Torna una nova edició de la Setmana del Llibre en Català, la que ja hi suma 32, i ho fa de nou amb un complet programa d'activitats culturals amb la literatura com a protagonista.

Enguany, hi seran dues les obres d'Onada Edicions que hi prenguen part. Així, aquesta mateixa vesprada, a les 18 hores, Judit Robert farà un contacontes basat en "Un cabdell de fil màgic". L'autora mont-rogenca relatarà als més menuts la importància d'objectes que en principi, poden ser molt humils. Serà a la Plaça de les Biblioteques.

Per la seua banda, el diumenge 7 de setembre, Jordi Santasusagna presentarà "La lluna de Praga" a les 18 hores a la Plaça del Llibre. L'autor de Cardona ens porta aquesta novel·la d'intriga que transcorreix a cavall entre Manresa i la capital txeca.

A més a més, a banda de "Un cabdell de fil màgic" i "La lluna de Praga" podreu trobar la resta de les obres que integren el catàleg d'Onada Edicions a la Llibreria de la Imatge, ubicada a la caseta número 19 de la Setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada