dilluns, 29 de setembre del 2014

"La dona sense ulls" és un dels títols d'aquesta tardor a les comarques gironines

Josep Pastells ha publicat l'article "Gaziel, Llach, Font i Sala obren una atractiva tardor literària", publicat en l'edició gironina del diari Ara. En el text, hi fa una breu repassada per les principals novetats que hi apleguen a les llibreries amb la nova estació, entre les quals hi destaca "La dona sense ulls", la novel·la de Rosa Font, guanyadora del Llorenç Villalonga - Ciutat de Palma.

Així, per a Pastells, amb "La dona sense ulls", Rosa Font "ha ordit una ficció densa i poètica en què la pintora protagonista descobreix que ja no estima el que veu, que ja no vol mirar", tot basant-se en la biografia de la pintora surrealista de principis del segle XX Ángeles Santos Torroella.

Podeu llegir l'article, il·lustrat precisament amb la coberta de la darrera novetat de la col·lecció Narratives, tot clicant ací.

Llançament de la traducció al castellà

Aquest mes d'octubre veurà, a més, el llançament editorial de la versió en castellà de l'obra de Rosa Font. Amb "La mujer sin mirada", títol que rep la traducció, les experiències vitals de la protagonista Eugènia Duran aplegaran a l'Estat espanyol aquesta tardor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada