Apunta't al Club Lector

dimecres, 3 de setembre de 2014

"Sobre el caballito de madera" ressenyat al blog Literatura de Viajes

El Premi Internacional de Literatura de Viatges "Ciutat de Benicàssim" està d'actualitat. I ho està de manera triple, ja que fins a tres edicions porten novetats en aquest final d'estiu i principi de tardor. Així, mentre resta oberta la 10ena convocatòria, i en poques setmanes aplegarà a les llibreries l'obra guanyadora de l'any passat, "Sobre el caballito de madera", la novel·la amb la qual Andrea Aguilar-Calderón va obtindre el 8è guardó benicassut continua arreplegant comentaris i ressenyes.

La darrera ha estat del blog especialitzat Literatura de Viajes, qui ha comentat el periple dadaísta de la jove autora costa-riquenya per Europa, tot partint d'Alacant i "pasando por Austria, Polonia, Suiza, Liechtenstein, Hugría, Serbia, Montenegro…. Albania (aunque sólo un rato…), etcétera", en el qual, amb un estil ben particular carregat d'humor i girs lingüístics del seu país, narra un viatge de motxilla en mà.

En el libro Andrea cuenta sus aventuras y desventuras por Europa con intensidad y frescura, además con mucho humor y es que un viaje de esas características da para mucho y si además lo sabes contar tan bien como ella, el libro lo acabas de leer en un abrir y cerrar de ojos.

Podeu llegir la ressenya sencera tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada