dilluns, 30 de maig del 2016

Les obres i els autors d'Onada van estar presents a la Fira del Llibre Ebrenc

De nou, Móra d'Ebre ha esdevingut l'epicentre d'un dels moviments que més fort hi va pujant a la literatura catalana: allò que s'ha anomenat "llibre ebrenc", una efervescència de títols, gèneres, propostes de tota mena arrelades a les pobles i comarques del sud català, i que compten al seu voltant amb un teixit ben implicat i actiu de llibreries, biblioteques, activistes literaris, institucions i cites com aquesta Fira del Llibre Ebrenc. 

Amb un notable èxit de públic, la Fira ha tornat a congregar un bon nombre de públic, el qual tant podia participar del programa d'activitats, compartit amb el Litterarum, com fer-hi una ullada per la gran llibreria ebrenc, on no hi ha faltat un ample ventall de les publicacions d'Onada Edicions, en tant que editorial de referència a les Terres de l'Ebre.

A més a més, enguany hi hem presentat fins a quatre novetats: els contes de Jesús M. Tibau a "No és la derrota, sinó el vent", el receptari de "La cuina dels arrossos del Delta de l'Ebre" de l'Associació Local de la Dona de la Cava, i les col·leccions de contes infantils ebrencs "A l'escola, Terres de l'Ebre" del Grup La Deriva i "El Montsià de Bàrbara i Jaume" de Núria Ibáñez. També hi ha participat Juanjo Roda, director de la col·lecció gastronòmica La Teca, per parlar de cuina i literatura amb l'escriptora Coia Valls.

 Andrea Ferreres, del Grup La Deriva

 Jesús M. Tibau va presentar "No és la derrota, sinó el vent" (Foto de Joan J. Duran)

Gustavo Turón, coordinador de "La cuina dels arrossos del Delta de l'Ebre" (Foto de Francesc Sanahuja)

El cuiner Juanjo Roda i l'escriptora Coia Valls van conversar al voltant de la gastronomia i la literatura (Foto de Francesc Sanahuja)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada