dijous, 12 de maig del 2016

Nova Onada de llibres amics: Jesús M. Tibau i Joan Pinyol presenten a Tortosa, Gandesa i Vall-de-roures


Jesús M. Tibau i Joan Pinyol són dos autors que han conreat diversos gèneres literaris, i que enguany han abordat la literatura juvenil amb dues novetats, "No és la derrota, sinó el vent" i "El mar de les ombres" que completen la col·lecció Maremàgnum, dedicada especialment a aquest públic. I aquest cap de setmana, de cara a promoure els títols, han organitzat dues presentacions a les Terres de l'Ebre per aquest cap de setmana.

D'aquesta manera i sota un acte batejat com "Nova Onada de llibres amics", la primera cita serà a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, el divendres 13 de maig a les 19.30 hores. La presentació hi comptarà amb la participació d'Emigdi Subirats. I l'endemà, a les 11.30 hores, els escriptors tortosí i capelladí hi seran a la Biblioteca Municipal de Gandesa. A més a més, per arrodonir la gira ebrenca de "El mar de les ombres", Joan Pinyol hi serà a la Llibreria Serret de Vall-de-roures el diumenge a partir de les 11 hores.


Tant "No és la derrota, sinó el vent" com "El mar de les ombres" s'hi inclouen en el projecte Literatura Km 0 d'Onada Educació. Jesús M. Tibau i Joan Pinyol van participar a les jornades literàries que han tingut lloc aquesta setmana a Tortosa i Tarragona per reivindicar el llibre de proximitat com a eina de treball a les aules. En aquest sentit, els relats íntims i emotius de l'autor tortosí i la novel·la d'aventures del de Capellades responen als objectius de Maremàgnum d'oferir lectures amenes i amb valors, obertes a tots els públics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada