dijous, 15 de març del 2018

"Som Reserva de la Biosfera", la nova campanya de micromecenatge del Grup La Deriva


Cada any, el dinàmic Grup La Deriva engega una campanya de micromecenatge per publicar els contes infantils que conformen el projecte educatiu "A l'escola, Terres de l'Ebre!". Així es va fer l'any 2016 amb els quatre primers volums, l'any passat amb la novel·la infantil "L'aventura de les lletres ebrenques", i enguany s'ha repetit experiència per fer realitat "Som Reserva de la Biosfera".

Aquest sisè llibre obrirà una nova sèrie, destinada a treballar el patrimoni natural i girarà entorn a la Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre. De fet, el Grup La Deriva ja compta amb la col·laboració del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE), ens gestor de la Reserva.

Fins el dia 15 d'abril podeu participar d'aquesta campanya de micromecenatge en la qual s'han previst sis recompenses diferents, tot depenent de les aportacions, les quals abasten des dels 10 euros fins els 100 euros. L'objectiu fixat és assolir els 1.500 euros, destinats a "cobrir les despeses d’elaboració del material: documentació, redacció, il·lustració i correcció. El nostre material està fet amb el màxim rigor, i això té un preu".

El Grup La Deriva està format per tres ampostines: l'educadora infantil Andrea Ferreres, la geògrafa Neus Pons i la periodista Núria Pons. Se'ls ha sumat Andreu Castells, de Deltebre i il·lustrador dels contes. Quatre com quatre són els protagonistes de "Som Reserva de la Biosfera": "el Roc, que és geògraf, el Dragos, informàtic, la Lola, periodista, i la Berta, que estudia empresarials. I tots són experts en les noves tecnologies! Amb ells descobrirem què és la Reserva de la Biosfera Terres de l'Ebre".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada