dilluns, 12 de setembre del 2011

"Ara, Estellés" comença a moure's

Una setmana després de sortir d'impremta, l'"Ara Estellés" ha fet les seues primeres passes de cara al públic. Passat dimecres es va presentar en roda de premsa davant dels mitjans de comunicació, a l'Espai Onada de Benicarló, una trobada on els quatre autors i autores, Francesc Delcastillo, Òscar Coll, Carme Alonso i Pepa Àlvarez, van fer cinc cèntims del procés d'elaboració d'un complet llibre-CD sobre la figura de Vicent Andrés Estellés, puntal de les lletres catalanes.

En aquest enllaç es pot llegir l'article al voltant de la roda de premsa.

A la Festa Estellés

Dos dies després, el divendres, els autors i autores de l'"Ara Estellés", van participar a una de les Festes Estellés que es van dur a terme al llarg del cap de setmana. Va ser a la ciutat de Torrent, a l'Horta Sud, en la celebració convocada pel Col·lectiu Safranar i que va comptar amb recital de poemes del de Burjassot i la música de Ximo Caffarena, autor del CD que acompanya el llibre, dotze cançons que entremesclen Estellés amb els ritmes tradicionals valencians.

La mateixa nit, Caffarena també va estar present a una altra Festa Estellés, la de Tavernes de la Valldigna, on també s'han fet ressó del llançament de l'"Ara Estellés. 12 poemes, 12 cançons a Benicarló".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada