dilluns, 12 de setembre del 2011

Pallarés i Mompó a la Setmana del Llibre en Català

La Setmana del Llibre en Català ja hi és en marxa. Tot i que després d'un actiu cap de setmana, les casetes del Parc de la Ciutadella es prenen un descans, el dimecres continuen les activitats i presentacions del més destacat de la literatura en llengua pròpia. Dissabte, Vicent Pallarés mostrava als barcelonins i visitants "El magma silenciós", la història adreçada als joves concebuda per Manel Garcia i Grau.

Però, no va ser l'únic representant d'Onada en l'arrencada de la Setmana del Llibre. En Francesc Mompó presentava diumenge la seua novel·la "Somiant amb Aleixa", però també va portar al Parc de la Ciutadella el poemari eròtic "De la fusta a l'aigua", també novetat d'enguany i guardonat amb el Vila de Puçol.


L'agenda d'Onada Edicions a la Setmana del Llibre en Català continua el proper cap de setmana. Dissabte, Vicent Palatsí signarà exemplars del "Vitis vinifera cataloniae" a la caseta número 18, i a l'endemà al migdia, Manel Alonso i Manel Joan i Arinyó presentaran, respectivament, "Els somriures de la pena" i "L'atzucac del perdedor", dins de la mostra de narrativa valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada