divendres, 24 de febrer del 2012

Aquest dissabte es tanca el termini dels Premis Ciutat de Sagunt

ÚLTIMA HORA: L'ORGANITZACIÓ DELS PREMIS LITERARIS CIUTAT DE SAGUNT 2012 HA DECIDIT LA PRÒRROGA DE LLIURAMENT DELS ORIGINALS FINS EL 31 DE MARÇ DE 2012, QUE SUBSTITUEIX L'ANTERIOR DATA DEL 25 DE FEBRER.

Teniu cap inèdit de novel·la, poemari o obra de teatre escrita en valencià? Doncs encara hi sou a temps per optar als Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2012. Fins demà dissabte està obert el termini per a la recepció dels originals dins de les tres categories en les quals es desglossa un dels guardons d'escriptura més prestigiosos del País Valencià.

Per al XV Jaume Bru i Vidal de poesia, es demana l'extensió normal d'un poemari, amb tema i mètrica lliure. Està dotat amb 3.000 euros; entre els darrers guanyadors hi ha "Els cossos oblidats" de Salvador Iborra, "Cantaments" d'Ivan Brull i "Tres estrelles Michelin" de Joan Adell.

Quant al XIVé Certamen de Narrativa, és vàlid tant un relat únic com un conjunt de contes, sempre que estiga entre les 120 i les 160 pàgines. En aquest cas, el primer premi són 6.000 euros. "Després del silenci" d'Enric Lluch, "Fem un trio" de Manel Joan i Arinyó i "La mort, a l'ombra del bibliotecari" de Màrius Moneo, han estat els darrers guardonats.

Finalment, la tercera convocatòria és per al IX Pepe Alba, un dels pocs certamens valencians adreçats a textos dramàtics. En aquest cas, l'extensió és la d'una obra de teatre normal, excloses les breus. La dotació és també de 3.000 euros; Marc Artigau ("Les sense ànima"), Albert Pijuan ("Tabula brasa") i Orland Verdú ("Diàlegs de Dalt i de Baix") han estat els darrers dramaturgs reconeguts.

Els Premis Ciutat de Sagunt s'atorgaran el proper 27 d'abril. Les bases completes es poden consultar en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada