dimarts, 27 de març del 2012

"La pastisseria i la cuina de la garrofa" al Telenotícies de TV3

L'original receptari que pren com a base la garrofa ha esdevingut un dels llibres de temàtica gastronòmica més reconeguts en les darreres setmanes. L'últim a fer-se ressò de les propostes que la Fundació Alícia i diversos restauradors, cuiners i pastissers de les nostres comarques han treballat amb aquest fruit ha estat el Telenotícies de TV3, el qual, en la seua edició d'ahir dilluns, van dedicar una peça a la cuina amb garrofa.

Els periodistes hi van acudir a Mont-roig del Camp, on van entrevistar Xavier Cort, de Comercial Garrofa, un dels impulsors de l'obra, qui exposava les bondats d'un producte que ha viscut dècades amb l'estigma de ser un succedani de la xocolata en temps de carestia. Posteriorment, dos cuiners, Xavier Ferraté, del Bresca i Eva Farnós, del restaurant Eva i productes Nat, fan cinc cèntims de les aplicacions pràctiques de la farina de garrofa. Tant Ferraté com Farnós hi han col·laborat amb receptes a "La pastisseria i la cuina de la garrofa".

La notícia es pot veure tot fent clic ací, a partir del minut 22.40.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada