Passat divendres, lo Sindicat de la Cava es va omplir de gom a gom per a la presentació del nou llibre gastronòmic "La cuina del Delta de l'Ebre", un receptari dut a terme per l'Associació de la Dona de la localitat, les membres del qual han proposat prop d'unes quaranta propostes de cuina casolana amb els ingredients del territori.
A l'acte hi van intervindre Maximina Saborido, presidenta de l'Associació, el coordinador del projecte Gustavo Turón, en Ramon Vidal, autor de la introducció, així com Pepa Aymamí de la Fundació Institut Català de la Cuina i Miquel Àngel Pradilla en representació d'Onada Edicions.
I com no podia ser d'altra manera, després dels parlaments, les cuineres de la Cava van preparar un seguit de les receptes contingudes al llibre, per comprovar de primera mà la riquesa de la gastronomia del Delta de l'Ebre.
A l'acte hi van intervindre Maximina Saborido, presidenta de l'Associació, el coordinador del projecte Gustavo Turón, en Ramon Vidal, autor de la introducció, així com Pepa Aymamí de la Fundació Institut Català de la Cuina i Miquel Àngel Pradilla en representació d'Onada Edicions.
I com no podia ser d'altra manera, després dels parlaments, les cuineres de la Cava van preparar un seguit de les receptes contingudes al llibre, per comprovar de primera mà la riquesa de la gastronomia del Delta de l'Ebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada