En tot just un parell de mesos, la col·lecció gastronòmica d'Onada, La teca, s'ha eixamplat amb dos nous volums: "La pastisseria i la cuina de la garrofa", que explora les grans possibilitats d'aquest producte, i "La cuina del Delta de l'Ebre", un recorregut per les receptes de tota la vida de la Cava.
El director de la col·lecció, el cuiner Juanjo Roda, explica un poc més de les motivacions i objectius d'aquesta mena de receptaris arrelats al territori a les ones de La Plana Ràdio, de Santa Bàrbara.
Per escoltar l'entrevista sencera, es pot fer clic ací.
El director de la col·lecció, el cuiner Juanjo Roda, explica un poc més de les motivacions i objectius d'aquesta mena de receptaris arrelats al territori a les ones de La Plana Ràdio, de Santa Bàrbara.
Per escoltar l'entrevista sencera, es pot fer clic ací.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada