Passat divendres, el Palau Bofarull de Reus es va omplir per a la presentació de "La pastisseria i la cuina de la garrofa", el llibre amb el qual la Fundació Alícia i nombrosos cuiners i restauradors treballen amb aquest ingredient per tal de revifar-lo i recuperar-lo, tot introduint la garrofa, en forma de farina torrada, en nombrosos i sorprenents àpats, com van poder tastar els assistents.
Hi van intervindre el president de la Diputació de Tarragona, en Josep Poblet, així com en Jaume Biarnés, de la Fundació Alícia, i en Xavier Cort, de la Cooperativa Agrícola Comercial Garrofa. Poblet va destacar-hi el paper d'iniciatives com aquesta per apropar "la relació entre els sectors primari i terciari, un vincle fonamental en la dinamització de l'activitat agrícola i alhora del turisme", segons recull la pàgina de l'administració tarragonina.
Per la seua banda, els representants de la Fundació Alícia i de Comercial Garrofa van presentar les seues institucions i van divulgar les possibilitats culinàries i nutritives d'un element mediterrani com aquest, del qual les comarques de Tarragona són dels majors productors a nivell mundial.
Entre els mitjans de comunicació que s'han fet ressó d'aquest acte hi ha La Malla, el Diari de Tarragona i Europa Press, on es pot llegir la crònica de la presentació.
Hi van intervindre el president de la Diputació de Tarragona, en Josep Poblet, així com en Jaume Biarnés, de la Fundació Alícia, i en Xavier Cort, de la Cooperativa Agrícola Comercial Garrofa. Poblet va destacar-hi el paper d'iniciatives com aquesta per apropar "la relació entre els sectors primari i terciari, un vincle fonamental en la dinamització de l'activitat agrícola i alhora del turisme", segons recull la pàgina de l'administració tarragonina.
Per la seua banda, els representants de la Fundació Alícia i de Comercial Garrofa van presentar les seues institucions i van divulgar les possibilitats culinàries i nutritives d'un element mediterrani com aquest, del qual les comarques de Tarragona són dels majors productors a nivell mundial.
Entre els mitjans de comunicació que s'han fet ressó d'aquest acte hi ha La Malla, el Diari de Tarragona i Europa Press, on es pot llegir la crònica de la presentació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada