dimecres, 13 d’agost del 2014

"La cuina de la Tinença de Benifassà" es presenta a la Sénia aquest dilluns


Aquest serà un cap de setmana intens per a "La cuina de la Tinença" i la seua autora, Luisa Viñas, qui durà a terme tres presentacions en només quatre dies. Així, el divendres 15 a la vesprada, exposarà el seu receptari tradicional de la comarca al poble de Castell de Cabres. El diumenge 17, a les 19 hores, serà el torn de l'altre cap de municipi de la Setena, la Pobla de Benifassà. Amb aquest darrer acte, el llibre haurà visitat els set pobles que integren la Tinença.

Finalment, el dilluns 18 d'agost, el Centre Obrer de la Sénia acollirà la presentació al Montsià, la primera fora de les terres de Benifassà. Serà a partir de les 20 hores i es comptarà amb la participació del cuiner i director de la col·lecció La Teca, Juanjo Roda, i del professor de la Universitat Rovira i Virgili Miquel Àngel Pradilla, així com l'alcaldessa Maria Pilar Ballester i l'autora Luisa Viñas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada