dimecres, 13 d’agost del 2014

"Els somriures de la pena", " Món animal" i "La mort, a l'ombra del bibliotecari" per només 12 euros

Tres títols del fons de la col·lecció Narratives han vist rebaixat el seu preu de venda al públic. A partir d'ara, per només 12 euros cadascuna, els lectors i lectores poden fer-se amb obres que ocupen un lloc destacat al catàleg d'Onada Edicions, i tot dur-hi cert temps a les llibreries, mantenen la vigència i la frescor. Amb aquesta mesura es busca l'harmonització dels preus dels llibres que formen part del projecte Onada Educació, on aquestes tres publicacions són recomanades per a l'alumnat de Batxillerat, d'Escoles Oficials d'Idiomes i d'Escoles d'Adults.

El primer dels títols és "Els somriures de la pena", de Manel Alonso (qui l'any passat va publicar "Cròniques des de l'infern"), un recull de trenta relats de ficció agredolços que s'ubiquen en Pouet, un poble qualsevol de les nostres terres, habitat per persones amb una llarga nòmina de derrotes personals i col·lectives. Aquesta obra ha esdevingut un clàssic contemporani de les lletres valencianes, fins el punt de comptar amb la seua pròpia entrada a la Viquipèdia.

"Món animal", el llibre del vila-realenc Jordi Colonques (qui s'ha estrenat enguany a la literatura infantil amb "La rebel·lió dels plasticanimals") va guanyar del Premi de Narrativa Vila de Puçol. La novel·la, carregada d'humor negre, parteix de la inauguració del Món Animal, un parc que substitueix l'antic zoològic, i pel mig, un bon grapat de personatges a cada qual més estrafolari, un mal oratge i un crim.

Finalment, el tercer volum inclòs en aquesta operació ha estat "La mort, a l'ombra del bibliotecari" de Màrius Moneo. Premi de Narrativa Ciutat de Sagunt, l'autor de Berga ens proposa una història a mig camí entre el misteri i la intriga i l'humor. Artemi Boix, un especial bibliotecari de la petita població de Corbera, és testimoni de l'assassinat de l'Antoni Maria Cluet, un fet que trasbalsarà la seua vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada