dijous, 21 de juny de 2018

"Un llibre per xuplar-se els dits". El Mediterráneo parla de "La cuina de la gent de la mar"

El receptari de Juanjo Roda ha estat ressenyat pel crític Josep Palomero a les planes del Quadern que publica el diari Mediterráneo. L'article es fa ressò de l'obra guardonada amb el II Premi Internacional Llibre Gastronòmic Ciutat de Benicarló, i exposa que "és un llibre molt atractiu, perquè respon a la idea que el ranxo dels mariners a bord de la barca és una menja tan senzilla com saborosa i extraordinària". I sobre Roda, afegeix que "és un gran professional que dóna garantia a un llibre per xuplar-se els dits". La crítica de Josep Palomero també para esment a la col·lecció de llibres gastronòmics La Teca: "un treball antropològic i gastronòmic pacient, memorable i admirable".

Podeu llegir l'article sencer clicant sobre la imatge.


Cap comentari:

Publica un comentari