dilluns, 10 de desembre del 2012

Els Premis Gourmand reconeixen "La cuina del Delta de l'Ebre" i "La pastisseria i la cuina de la garrofa"

 
Els dos llibres que Onada ha editat enguany dins la col·lecció gastronòmica La teca han estat reconeguts amb els Premis Gourmand, tal i com ens ha informat aquest matí l'organització d'aquest prestigiós guardó, una referència a nivell mundial pel que fa a la publicació de llibres gastronòmics i enològics.

La Cuina del Delta de l'Ebre - Millor llibre de cuina mediterrània

El receptari de l'Associació Local de la Dona de la Cava ha estat el guanyador a nivell Espanya i Catalunya de la categoria Best Mediterranean Cuisine Book – Dun Gifford Award.

 La pastisseria i la cuina de la garrofa - Millor llibre de postres

Per seua banda, les propostes amb garrofa de la Fundació Alícia i diversos restauradors i pastissers catalans ha rebut el reconeixement com a Best Desserts Book d'Espanya i Catalunya.


La final a París

Ara, aquestes dues obres s'hauran de classificar per a estar entre les cinc finalistes "Best in the World" de les seues respectives categories, on es trobaran propostes vingudes d'arreu del món. Els Premis Gourmand s'atorgaran el dissabte 23 de febrer de 2013 al teatre Le Carrousel du Louvre de París, dins de la Paris Cookbook Fair que se celebra eixe cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada