dijous, 30 d’octubre del 2014

El Temps entrevista Toni Mollà, un dels coautors de "Reset RTVV"

Toni Mollà és sociòleg i extreballador de Ràdio Televisió Valenciana. També és un dels membres del Col·lectiu Ricard Blasco, un grup de professionals i investigadors de l'audiovisual valencià que ha publicat l'assaig "Reset RTVV. Per unes polítiques de comunicació al servei de la societat". Arran d'aquest llibre, la revista El Temps ha entrevistat Mollà, el qual avisa d'inici que "Reset RTVV no és un llibre només de la RTVV, sinó de quines haurien de ser les línies estratègiques per a les polítiques de comunicació públiques al segle XXI". 

La conversa amb la periodista Laura Bordera continua per diverses qüestions que afecten a l'extint (i tal volta reiniciat) ens públic i de retruc, al conjunt del sector audiovisual del territori. Per a Mollà, cal replantejar-se tota aquesta indústria, i apunta que la proposta analitzada al llibre és del tot punt ajustada i professional: "el nostre plantejament no està fet des d'un punt de vista d'economia de la cultura, economia de la comunicació i de l'empresa. Presentem unes línies estratègiques per a la creació d'una empresa pública que complisca amb el seu paper d'arrossegament sobre els sectors privat".

Nosaltres no volem que el llibre siga el mur de les lamentacions, no hauríem de dedicar-li massa temps. La nostàlgia, me la guarde per a l'àmbit privat, públicament vull creure en l'optimisme i en la voluntat i proposar un model possible, un espai d'acord amb tot l'espectre sociocultural polític i econòmic. És possible crear una nova RTVV en menys d'un any.

Podeu llegir sencera l'entrevista a Toni Mollà tot clicant ací.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada