dilluns, 27 d’octubre del 2014

El "Vitis vinifera cataloniae" omplirà d'erotisme el Benlloch International Wine Meeting


Aquest cap de setmana, Benlloch, a la Plana Alta, esdevindrà el centre del món enològic valencià amb una nova edició del Benlloch International Wine Meeting, una trobada que aborda tota la cultura, la gastronomia, la indústria i la ciència relacionada amb els vins, sobretot els de les comarques castellonenques.

Entre el complet programa que s'ha preparat (que podeu consultar a aquesta pàgina web) hi haurà la presentació del llibre "Vitis vinifera cataloniae" de Vicent Palatsí. L'autor castellonenc va composar un conjunt de relats eròtics en els quals els vins nostrats són un personatge més que s'entremescla entre les diverses historietes. Publicat ara fa tres anys, ha estat una de les obres més reeixides de la col·lecció Narratives.

La presentació serà el dissabte 1 de novembre a les 18.30 a La Bodegueta de Casa Perito (c/ Sants Màrtirs, 19) de Benlloch.

Repercussió als mèdia

Aquesta presentació de "Vitis vinifera cataloniae" ha aixecat de nou l'interés dels mitjans de comunicació pels relats eròtics dels amants del vi de Vicent Palatsí. El diari El Mundo ha publicat l'article "Maridaje de placeres", mentre que el digital La Plana al Dia li ha dedicat una entrevista a l'autor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada