dijous, 30 d’octubre del 2014

27 obres participen al 10è Premi Internacional "Ciutat de Benicàssim" de Literatura de Viatges

Després de mes i mig de termini, a principis d'octubre es va tancar la participació al Premi Internacional de Literatura de Viatges "Ciutat de Benicàssim". Ara que s'han rebut tots els originals de diversos països i s'ha comprovat que compleixen els requisits, la regidoria de Cultura del municipi, per mitjà del regidor Mauro Soliva, ha anunciat que s'han presentat fins a 27 obres a la desena edició del guardó, una referència del gènere de la literatura de viatges.

En la següent fase, aquests 27 originals ja s'han fet arribar als membres del jurat per a la seva valoració. En breu, es reuniran per posar en comú les seves impressions i escollir la novel·la guanyadora del "Ciutat de Benicàssim".
 

Premi internacional

De nou, l'acollida del premi benicassut ha recorregut el planeta, arribant manuscrits des de tres continents. Països com Indonèsia, Israel, Costa Rica o Mèxic, així com l'Estat espanyol, compten amb participants. En la passada edició, el "Ciutat de Benicàssim" es va quedar a Madrid amb "Mango con pimienta. Un viaje a Kerala" del periodista Ángel Martínez Bermejo.

El Premi Internacional de Literatura de Viatges "Ciutat de Benicàssim" es va crear el 2004, una aposta de l'ajuntament de Benicàssim per la cultura que s'integrava en el projecte de la localitat com a destinació turística global. Admet obres en valencià i castellà i compta amb la col·laboració de la Universitat Jaume I i d'Onada Edicions, que publicarà l'obra guanyadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada