dimecres, 14 de desembre del 2016

El col·lectiu Va de Llibres va celebrar a València "Santa Llucia, Porrat i Llibres"


Passat dilluns 12 de desembre, el Col·legi de l'Art Major de la Seda, al bell mig del centre de València, va acollir l'esdeveniment "Santa Llucia, Porrat i Llibres", que va servir de presentació en societat del col·lectiu Va de Llibres, sota el qual s'han unit sis editorials valencianes entre les quals hi ha Onada. Precisament, també es va aprofitar per llançar la primera campanya: “Per Nadal regala llibres valencians, troba’ls en aquesta llibreria”, que portarà a prop d'un centenar d'establiments del país una selecció destacada d'onze novetats literàries.

L'acte va reunir nombroses personalitats del món del llibre, de la cultura i la política valenciana. A més a més, va comptar amb les actuacions de Two ladies or not two ladies (Noèlia Pérez i Josep Zapater), Borja Penalba i Mireia Vives, i el Grup de Danses Alimara.

Entre els mitjans de comunicació que van donar cobertura a l'esdeveniment "Santa Llucia, Porrat i Llibres", hi podeu tot seguit escoltar la crònica de Zequi Castellano per a Ràdio L'Om.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada