dijous, 8 de desembre del 2016

"Parlem d'afecte i contacte emocional en un ambient de fantasia". El diari asturià La Nueva España es fa ressò de "La maleta del abuelo"

La primera presentació de "La maleta del abuelo", que va tindre lloc a la ciutat asturiana d'Avilés, ha donat peu a un article que hi apareix publicat al diari La Nueva España. Signat per Illán García, en ell esmenta que la "gran lliçó" del conte de Juan Hernaz i Fátima Fernández és "donar afecte a aquells que perden la memòria". I és que l'Alzheimer és el gran tema que aborda el llibre guardonat amb el III Premi Internacional d'Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló.

El text recull les paraules de Fernández, l'autora dels textos, qui indica que "el relat suggereix, dedueixes de què es tracta, parlem de l'afecte i del contacte emocional en un ambient de fantasia". Mentre, per a l'il·lustrador asturià, la clau narrativa han estat les imatges "dels silencis que s'integren en la lectura".

Avilés és la primera parada de presentacions de "La maleta del abuelo", que en breu visitaran altres ciutats del Principat, com Oviedo/Uviéu i Gijón/Xixón. Podeu llegir l'article sencer de La Nueva España tot clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada