divendres, 9 de desembre del 2016

Per Nadal regala llibres valencians, troba'ls en aquesta llibreria


Com cada Nadal, un grup d'editorials valencianes posem en marxa una campanya per animar a regalar (i regalar-se) una selecció dels llibres valencians més destacats. Enguany, amb l'eslògan "Per Nadal regala llibres valencians, troba'ls en aquesta llibreria", les editorials Onada, Balandra, Bullent, Edicions 96, Perifèric i Vincle, presentarem la iniciativa amb un acte obert a tothom, que tindrà lloc el pròxim dilluns 12 de desembre, a partir de les 19 hores, al Col·legi de l'Art Major de la Seda de València.

L'esdeveniment, "Santa Llúcia, Porrat i Llibres", comptarà amb la presentació de les obres seleccionades per les editorials valencianes, i continuarà amb l'actuació del cabaret musical Two Ladies or not two ladies amb Noèlia Pèrez i Josep Zapater, l'Entrada de la tabalà de la Confraria de santa Llúcia "Tabalà i muixerangues" i conclourà amb l'actuació de Borja Penalba i Mireia Vives. Podeu seguir-lo al Facebook de Vadellibres o al seu compte de Twitter: @VadeLlibre

Muixerangues i maletes

Des d'Onada Edicions hem seleccionat per la campanya dues novetats úniques i molt especials: "Les muixerangues valencianes" de Joan Bofarull i "La maleta de l'avi" de Juan Hernaz i Fátima Fernández. El primer és un complet estudi que descobreix el fenomen de les torres humanes valencianes, les tradicionals i les noves que estan sorgint, amb un text divulgatiu i rigorós que s'acompanya amb un nombrós registre fotogràfic. Per la seua banda, "La maleta de l'avi" és un tendre àlbum infantil que tracta la relació entre una xiqueta i el seu iaio, malalt d'Alzheimer. Amb unes il·lustracions fantàstiques i obertes a múltiples lectures, va guanyar el darrer Premi Ciutat de Benicarló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada