dijous, 9 de març del 2017

S'obre el termini dels Premis Literaris Ciutat de Sagunt 2017


Els Premis Literaris són com una roda que mai no cessa de girar. Mentre els llibres guanyadors de l'any passat acaben d'aplegar a les llibreries, l'AVIVA de Sagunt torna a convocar una nova edició dels seus guardons, consolidats com un dels més prestigiosos de les lletres valencianes.

Com en ocasions anteriors, són tres les modalitats: Poesia, Narrativa i Teatre. La lírica i la dramatúrgia estan dotats amb un premi de 3.000 euros cadascun, mentre que la novel·la té un premi de 6.000 euros. Els originals, siga de la modalitat que siga, s'han de presentar en format PDF, desat en un CD o memòria USB que cal enviar a l'atenció del Gabinet de Promoció del Valencià (c/ Autonomia, 2, 46500 Sagunt). Hi ha de termini fins el dia 30 de juny de 2017.

Pel que fa a les bases específiques de cada modalitat. El Certamen de Poesia Jaume Bru i Vidal, el més veterà de les tres opcions, aplega a la seua vintena edició. Es marca la lliure elecció de la temàtica, el metre i la rima, i una extensió d'un poemari normal. En el 2016, el guardó va ser per "On la sang" de Ricard Garcia.

Mentre, el Certamen de Narrativa Ciutat de Sagunt arriba a la 19èna edició. S'accepta tant novel·la com recull de contes, sempre que tinguen una extensió d'entre 120 i 150 pàgines, amb 2.100 caracters cadascuna. El valencià Carles Penya-roja amb "El pensament viatger" és el darrer guanyador d'aquesta modalitat.

Finalment, les originals que es postulen per al XIV Certamen de Teatre Pepe Alba han de tindre una extensió al que es considera normal en un espectacle dramàtic complet, però no s'acceptaran les obres breus de teatre. El vigent guanyador d'aquest premi és precisament saguntí, la capital valenciana del teatre: Ismael Bereje amb la dramatúrgia "Stockholm".

Per a més informació i les bases completes, podeu consultar la pàgina d'AVIVA Sagunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada