Passat dissabte, l'Edifici Gòtic va acollir la presentació del receptari "Els millors pinxos i tapes de la carxofa de Benicarló", llibre en el que l'Associació Benicarlanda de Bars i Cafeteries dedica al producte estrella del camp local. L'acte va comptar amb la participació d'una nodrida taula d'intervinents, que feia palesa del ample ventall de sectors que mou la carxofa: l'alcaldessa de la localitat, Xaro Miralles, el president del Consell Regulador Francisco Lluch, la representant de la Penya Mechero Ruth Martí, el cuiner i director de la col·lecció La Teca Juanjo Roda, el representant d'Onada Miquel Àngel Pradilla i el coordinador del llibre, Jordi Maura.
Aquest últim apuntava, tal i com recull el mitjà La Calamanda, que la cultura del pinxo "col·labora en la
reactivació econòmica dels locals que aporten a la gastronomia les seus
línies de investigació culinària al voltant del pinxo de la carxofa i
què, alhora, ajuden a reactivar el centre de la ciutat, ates el gran
nombre de persones que aprofiten per sortir a participar de les
degustacions, es barreja cultura i economia”.
Imatge: La Calamanda
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada