divendres, 12 de juliol del 2013

"La cuina de la carxofa de Benicarló" participa en els Premis Gourmand 2013

Els Premis Gourmand s'han tornat a fixar en la col·lecció gastronòmica La Teca. Aquestos prestigiosos guardons han escollit el receptari "La cuina de la carxofa de Benicarló" i la seua versió espanyola, "La cocina de la alcachofa de Benicarló", per prendre part en la convocatòria d'enguany, que de nou provarà de buscar els millors llibres de cuina de tot el món.

Ara, les dues obres competiran amb altres semblants, agrupades per territori i per temàtica. En aquest punt van triomfar les dues obres que Onada Edicions va presentar l'any passat: "La cuina del Delta de l'Ebre" va obtindre el de Millor Llibre de Cuina Mediterrànea, i "La pastisseria i la cuina de la garrofa", el de Millor Llibre de Postres, ambdòs en la categoria Espanya-Catalunya. En una segona fase, entre tots els guanyadors locals i temàtics, se seleccionen els finalistes que lluitaran pel Best of the World.

Els Premis de literatura gastronòmica per excel·lència

Els Gourmand, des de la seua creació al 1995 pel francès Edouard Cointreau, ha esdevingut la referència obligada quant a premis de publicacions gastronòmiques i enològiques. Té per objectiu reconèixer les millors obres d'arreu del món, i el seu seguiment és internacional. Podeu trobar més informació al voltant dels Gourmand World Cookbook tot clicant ací.

Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada