dimecres, 10 de juliol del 2013

"Per la història". Segon concurs de l'estiu a Onada

L'estiu és temps de lectura! I per aquest motiu, al llarg d'aquesta estació, des d'Onada Edicions us volem ajudar a combatre la calor amb unes lectures d'allò més refrescants. Durant les pròximes setmanes posarem en marxa diversos concursos i jocs on podreu guanyar algunes de les nostres obres clàssiques, ideals per gaudir d'uns moments de relax i tranquilitat.

El concurs de la setmana
El segon concurs l'hem títulat "Per la història". Com ja hem comentat abans, Onada Edicions es caracteritza per ser una editorial de proximitat cap les comarques que conformen la històrica diòcesi de Tortosa. I just aquestos dies (entre el 18 i el 21 de juliol), la capital dertosense acull la seua festa gran, la Festa el Renaixement, una autèntica cita amb la història.

Què us demanem per a concursar? 
Simplement, que ens conteu, breument, quina època, moment o esdeveniment històric uns haguera agradat viure o presenciar. Ho heu d'enviar al correu electrònic onadaedicions@gmail.com

Quin premi hem escollit?
Entre totes les respostes rebudes, sortejarem un exemplar de "Tortosa. El patrimoni", de Jacobo Vidal, un recorregut per la història i el patrimoni de la capital ebrenca.

Fins quin dia es pot participar?
El termini és obert fins dimecres 17 de juliol, a les 12 del migdia, i anunciarem el guanyador o guanyadora per aquest blog, el Facebook i el Twitter d'Onada Edicions.


Les dades de caràcter personal subministrades a través del seu registre en el concurs, van a ser incorporades a un fitxer de dades el responsable del qual és Onada Edicions SL, i seran utilitzats exclusivament per a gestionar la seua participació en el concurs i per a remetre informació sobre les obres de l'editorial.
En virtut de la legislació vigent, els usuaris podran accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades així com exercitar el seu dret d'oposició dirigint-se a l'adreça electrònica: onadaedicions@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada