dimarts, 16 de juliol del 2013

Jesús M. Tibau parla de "Magnòlies i vitralls", el nou poemari de Raimond Aguiló

L'escriptor, blogaire i crític literari Jesús M. Tibau s'ha fet ressò de la darrera novetat de la col·lecció Poesia, el llibre "Magnòlies i vitralls" de Raimond Aguiló, el qual aplega en un volum dos poemaris guardonats amb sengles Flors Naturals a Paterna i Torroja de Priorat, i que eixamplen, encara més, el palmarés i bibliografia del falsetà.

En l'article que publicat al blog Tens un racó dalt del món, Tibau recorda quan va conèixer Aguiló, un poeta al qual "això de la poesia li venia cada vint anys", com ja vam indicar en una anterior entrada d'aquesta sala de premsa, arran de la publicació del seu "Kalenda d'hivern".

La vida, la feina, la família, havien segrestat l'escriptor, però no l'ànima del poeta. Un cop jubilat, li tocava recuperar el temps. Des de llavors s'ha convertit en un autèntic prodigi de creació, àmpliament premiat en nombrosos certàmens arreu del nostre país (…) en una llista que deu batre rècords, i que de ben segur que no pot ser casual. Aquest temps perdut, o el temps en general, la memòria, són temes repetitus als seus poemes.

Podeu llegir l'article sencer de Jesús M. Tibau tot clicant ací, on a més, hi recita alguns versos del "Magnòlies i vitralls".

Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada