dijous, 4 de juliol del 2013

"Ens coneixeu?" Primer concurs de l'estiu a Onada

L'estiu és temps de lectura! I per aquest motiu, al llarg d'aquesta estació, des d'Onada Edicions us volem ajudar a combatre la calor amb unes lectures d'allò més refrescants. Durant les pròximes setmanes posarem en marxa diversos concursos i jocs on podreu guanyar algunes de les nostres obres clàssiques, ideals per gaudir d'uns moments de relax i tranquilitat.

El concurs de la setmana
El primer concurs l'hem títulat "Ens coneixeu?". Onada es caracteritza per la dedicació cap les comarques de cruïlla que conformen la històrica diòcesi de Tortosa: Maestrat i Ports, Terres de l'Ebre i Matarranya. De fet, com podeu apreciar, moltes novetats aprofundeixen en la història, societat, cultura i llengua, natura i territori, festes i persones d'aquest espai.

Què us demanem per a concursar? 
Simplement, que ens conteu, breument, que coneixeu o que us agradaria conèixer d'aquestes comarques que hem esmentat. Ho heu d'enviar al correu electrònic onadaedicions@gmail.com És clar, també hi podeu participar els que sou d'ací! Només cal, en aquest cas, que ens exposeu que us agrada dels vostres pobles veïns.

Quin premi hem escollit?
Entre totes les respostes rebudes, sortejarem un exemplar de "Un viatge fora forat", d'Amàlia Roig. Una novel·la en la qual acompanyem a la protagonista, la periodista Anna Miralles, en els seus viatges per terres amunt, avall i endins del riu Sénia, les seues terres natals, després d'anys a Barcelona.

Fins quin dia es pot participar?
El termini és obert fins dimecres 10 de juliol, a les 12 del migdia, i anunciarem el guanyador o guanyadora per aquest blog, el Facebook i el Twitter d'Onada Edicions.


Les dades de caràcter personal subministrades a través del seu registre en el concurs, van a ser incorporades a un fitxer de dades el responsable del qual és Onada Edicions SL, i seran utilitzats exclusivament per a gestionar la seua participació en el concurs i per a remetre informació sobre les obres de l'editorial.
En virtut de la legislació vigent, els usuaris podran accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades així com exercitar el seu dret d'oposició dirigint-se a l'adreça electrònica: onadaedicions@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada