divendres, 12 de juliol del 2013

Llum verda per a "El último mono"

El projecte de vinyetes iròniques sobre la crisi que proposa el conegut dibuixant Xipell serà una realitat. A manca de tres dies per concloure el termini fixat, "El último mono" ha aconseguit sumar els 1.500 euros necessaris per a l'edició, gestionats per la plataforma de micromecenatge Verkami. Més d'una seixantena de mecenes han apostat per l'original plantejament gràfic del castellonenc, els quals obtindran les recompenses vinculades a les contribucions.

Però encara no s'ha acabat

Tot i que s'ha assolit la xifra que els impulsors de "El último mono" van marcar, Verkami permet seguir sumant-hi aportacions fins que finalitzen els 40 dies del termini, això és, fins les 16 hores del proper dilluns 15 de juliol. Aquestos nous mecenes que hi vullguen participar tenen al seu abast les mateixes recompenses que els anteriors.

A partir d'aquest moment, començarà el procés d'edició del còmic de Xipell, que està previst que s'enlleste cap setembre, quan s'enviarà, junt la resta de recompenses, als mecenes que ho han fet possible.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada