dimecres, 10 de juliol del 2013

Ja tenim guanyador per al primer joc-concurs literari!

Ja no hi ha temps per a més!

A migdia d'avui hem tancat el termini del primer joc-concurs literari d'Onada Edicions, amb el tema "Ens coneixeu?", sobre les nostres comarques: el Maestrat i els Ports, les Terres de l'Ebre i el Matarranya.

La persona guanyadora ha estat S.M., de Gandia, a la Safor, amb la resposta:

D'entre totes les platges que assomen a la Mediterrània, si he d'escollir-ne cap em quede amb les cales ocultes de la Serra d'Irta, entre Peníscola i Alcossebre. Un indret paradísiac, quasi impossible en una costa tan transformada i cimentada com la nostra. Fa gust passar una jornada al netíssim Pebret, envoltat de natura encara verge, sota la vigilància de la torre d'Abadum i els castells de Pulpis i Xivert.

Gràcies a tots i totes els participants!

De seguida ens vegem al següent joc-concurs d'estiu, temps de lectura.


Les dades de caràcter personal subministrades a través del seu registre en el concurs, van a ser incorporades a un fitxer de dades el responsable del qual és Onada Edicions SL, i seran utilitzats exclusivament per a gestionar la seua participació en el concurs i per a remetre informació sobre les obres de l'editorial.
En virtut de la legislació vigent, els usuaris podran accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades així com exercitar el seu dret d'oposició dirigint-se a l'adreça electrònica: onadaedicions@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada