dilluns, 8 de juliol del 2013

Algunes respostes que ens han arribat al joc-concurs "Ens coneixeu?"

Fins aquest dimecres tenim obert el primer joc-concurs literari per a aquest estiu!

El tema és "Ens coneixeu?", unes línies sobre què heu visitat o què us agradaria visitar de les nostres comarques: el Maestrat i els Ports, les Terres de l'Ebre i el Matarranya. El text l'heu de fer arribar a la direcció de correu electrònic onadaedicions@gmail.com. El premi per al guanyador és un exemplar de la novel·la "Un viatge fora forat", d'Amàlia Roig, un llibre que també recòrre els nostres indrets.

Una selecció de les respostes que hem rebut fins el moment:

M'ha agradat molt la natura del Delta de l'Ebre, un espai únic. Allà es respira natura per tots els cantons. I el Poblenou té el seu encant!

S. V. (Barcelona)

Baixo sovint a Tortosa i sempre trobo impressionant el cim del Caro vigilant-lo tot, amb aquella bardissa que el tapa. Passejar pels carrers del casc antic de la capital catalana del sud és tot un plaer per als amants de la història. Una destinació obligada.

V. J. M. (Terrassa)

El meu favorit d'estes comarques és, sense dubte, l'Aplec dels Ports! Pugem any sí any també per disfrutar del territori, la cultura i la música. Els portencs, a més, són molt bona gent i fa gust passejar pels poblets, entrar als forns, seure a la plaça, etc.

J. M. R. (Sagunt)

Animeu-vos-hi! Encara hi sou a temps!



Les dades de caràcter personal subministrades a través del seu registre en el concurs, van a ser incorporades a un fitxer de dades el responsable del qual és Onada Edicions SL, i seran utilitzats exclusivament per a gestionar la seua participació en el concurs i per a remetre informació sobre les obres de l'editorial.
En virtut de la legislació vigent, els usuaris podran accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades així com exercitar el seu dret d'oposició dirigint-se a l'adreça electrònica: onadaedicions@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada