divendres, 12 de juliol del 2013

Última setmana per a prendre part als Premis Ciutat de Sagunt

Només queda una setmana. El proper divendres 19 de juliol es tanca el termini per participar als Premis Literaris Ciutat de Sagunt, un dels més prestigiosos de les nostres lletres. De nou, l'organització morvedrina ha obert tres modalitats: Narrativa, Poesia i Teatre. Els originals s'han de fer arribar als registres de l'Ajuntament de Sagunt o per correu certificat, a l'atenció del Gabinet de Promoció del Valencià (c/ Autonomia, 2, 46500 Sagunt).

Les modalitats

Enguany, es convoquen el XVI Certamen de Poesia «Jaume Bru i Vidal» , el XV Certamen de Narrativa «Ciutat de Sagunt»  i el X Certamen de Teatre «Pepe Alba» , amb una dotació total en premis de 8.000 i l'obra publicada per Onada Edicions. Clicant ací podeu consultar les normes específiques i les Bases Generals que regulen el concurs.

Premi Literari capdavanter 

El seu recorregutes, les obres premiades i la dotació han fet que la cita saguntina siga una de les obligades per als autors i autores nostrats. Des de la seua posada en marxa al 1998, molts dels llibres guardonats han estat un posterior èxit de crítica i de públic. En la darrera edició, els vencedors van ser Ivan Carbonell amb la novel·la "La promesa del gal·lés", Josep Ribera amb el poemari "Voràgine" i Joan Manuel Matoses amb la dramatúrgia "Àfrica".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada