dilluns, 15 de juliol del 2013

"Cròniques des de l'infern" de presentació en presentació

Manel Alonso i Antoni Rovira no han parat en torreta. Arran de la publicació de "Cròniques des de l'infern" a l'entrada de la primavera, els dos escriptors han dut a terme tota una gira literària que els ha dut per diversos indrets de la geografia valenciana, i que ara recull Alonso en un article publicat al seu blog.


Xàtiva, Sueca, Algemesí, Sagunt, Llíria, Massalfassar i l'Alcúdia han acollit la presentació de la selecció d'articles d'opinió on Manel Alonso tracta els mals i les esperances d'una societat valenciana immersa en diverses crisis. Els escrits, publicats en diversos mitjans al llarg dels dos darrers anys, van ser seleccionats i ordenats per Antoni Rovira, qui a més, els va relacionar amb diversos passatges de Dant Alighieri, tot donant forma a un curiós exercici literari. Rovira, a banda, també hi presentava la seua obra, "La profecia del llorer".

Com apunta Manel Alonso, la gira de presentacions no s'ha conclós, sinó que s'ha pausat per reprendre's passat l'estiu. Així, el de Puçol hi serà a Montcada (acompanyat de nou per Rovira) i a la ciutat de València, junt el cantautor Ruben Durà.

Us recordem que podeu adquirir aquest llibre a onadaedicions.com sense despeses d'enviament (consulteu condicions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada