dijous, 3 de març del 2011

Onada Edicions estarà present a la Fira de Bolonya

Les tres col·leccions infantils de l'editorial valenciana Onada Edicions estaran presents a la Fira Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, que se celebra a finals del mes de març a la ciutat italiana de Bolonya. Muniatto, l'Alba i el Pau són els protagonistes dels contes que representaran la companyia en una de les cites amb més prestigi quant al sector de la literatura per als més menuts.

L'editorial de Benicarló, Onada Edicions, acudirà a la Fira de Bolonya amb les seues tres col·leccions de contalles, per tal de promocionar a nivell internacional a noves autores i il·lustradores de les nostres comarques. D'aquesta manera, els assistents a la mostra podran veure les aventures de Muniatto, el pallasso traslladat al paper per les germanes de Tortosa Olga i Ester Besolí. La col·lecció de Muniatto, amb onze contes publicats va dedicat a xiquets i xiquetes a partir dels tres anys i els ensenya com resoldre els problemes d'una manera original i divertida.

Una altra proposta dOnada són les Contalles de l'Alba, que ens presenta la vida d'aquesta xiqueta de cinc anys que gaudeix de la vida amb els seus amics i les seues dues mares, que tenen cura d'ella per a que aconseguisca els seus somnis. Alba té dos contes publicats i està creada per les valencianes Katy Pallàs i Mara Cebrián. A més, les autores disposen d'un blog (lescontallesdelalba.com), en el qual hi disposen diverses propostes didàctiques per a treballar amb aquest conte a les aules.

El darrer conte que duu l'editoral a Bolonya és Emergència en el país de la màgia, la publicació que obre la col·lecció Contalles del Caduf. Cinta Arasa i Cristina Girol ens presentan a Pau, un personatge que haurà de viatjar fins el País de la Màgia per evitar que el Nadal quede en una festa aigualida i sense la il·lusió que domina eixes dates tan especials.

La Fira Internacional de Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya arriba a la seua 48ena edició. Tindrà lloc entre el 28 i el 31 de març en aquesta històrica ciutat del nord d'Itàlia. Durant estos tres dies, tots els estaments del sector del llibre es reuneixen en una superfície de 20.000 m2. A l'edició del 2010 van acudir 1.300 expositors de 67 països, amb la qual cosa esdevé un dels majors aparadors mundials dels continguts culturals per infants i joves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada