dimecres, 30 de març del 2011

Els somriures de la pena treu el cap a la televisió

Manel Alonso i Català, autor d'Els somriures de la pena, entre d'altres obres, ha estat entrevistat en televisió en dues ocasions aquesta setmana, per parlar d'aquest llibre, un recull d'històries de vençuts i perdedors que se situen a l'escenari imaginat de Pouet, alter ego literari de Puçol, municipi de l'autor.

Així, passat divendres hi va participar al programa "Vent de Llevant", emés per la televisió Levante TV de la capital del Túria. Un espai que es pot veure a la pàgina web de l'emissora (Vent de Llevant dv. 25 de març, segona part). Maria Sánchez va ser l'entrevistadora en uns minuts en els que s'hi va abordar la creació literària, els contes o les inspiracions de l'escriptor.

I avui mateix, dimecres 30 d'abril, a partir de les 21 hores, Canal 21 de les Terres de l'Ebre emetrà la conversa entre Manel Alonso i el també escriptor Jesus Tibau, dins del programa de televisió "Tens un racó dalt del món", que condueix l'autor ebrenc. A banda de per televisió, també es podrà visionar per Internet i a la videoteca de Teveon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada