divendres, 25 de març del 2011

"Els somriures de la pena" es presenta aquest vespre a Puçol

Aquest vespre de divendres, al Saló d'Actes del Sindicat (carrer de Sant Joan, 93) de Puçol, es podrà viure un recorregut literal i literari pels carrers de Pouet, l'alter ego d'aquesta població de l'Horta Nord. L'activitat sorgeix amb motiu de la presentació d'Els somriures de la pena (Onada Edicions, 2011), la novel·la de Manel Alonso i Català, en la qual ens presenta un seguit d'històries que es desenvolupen en aquest indret.

La presentació va a càrrec de l'escriptor i periodista Xavier Aliaga, del qual reproduïm part de la ressenya que va publicar en Quaderns i en el seu bloc personal.

“Manel Alonso arreplega nous relats en un volum de títol preciós i indicatiu i una considerable cohesió interna, a mode de novel·la biogràfica fragmentada en parts. Una primera, la més sòlida i incisiva, amb la presència persistent de la mort i l’alè dels perdedors i vençuts. Una segona, més amable, a mode de dietari de la infantesa, construïda sobre un humor agredolç que té continuïtat en el darrer bloc, una molt curiosa evocació adulta d’experiències paraliteràries"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada