dilluns, 21 de març del 2011

La Llança de Sant Jordi proposa triar entre els millors llibres catalans dels darrers mesos

Aquest migdia s'ha posat en marxa la Llança de Sant Jordi. Es tracta d'una iniciativa d'Òmnium Cultural per promocionar la literatura que es fa en català. D'aquesta manera, el web és un aparador on s'exposen les novetats que les diferents editorials del territori han enviat als organitzadors. Estes novetats es divideixen en tres sectors: ficció, no-ficció i infantil/juvenil.

A més a més de mostrar els nous títols, la Llança també cerca la interacció amb l'internauta. Els visitants podran remenar entre les diferents portades, i només amb un clic, accedixen a la fitxa del llibre. Allà es pot triar entre la millor obra i la millor portada de les obres que formen part de la Llança. Entre els participants s'hi sortejarà un lot de llibres o unes entrades per a la festa final de l'esdeveniment, el 18 d'abril al Luz de Gas de Barcelona, on es faran públiques les votacions.


Onada Edicions hi pren part de la Llança i proposa quatre títols de la col·lecció Narratives: Els somriures de la pena (Manel Alonso i Català), L'atzucac del perdedor (Manel Joan i Arinyó), Després del silenci (Enric Lluch) i Històries espectrals (Rafael Escobar). Quatre títols que representen el bon moment de la literatura que es fa a València i en valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada