dimarts, 22 de març del 2011

Muniatto a Rossell, aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana del 26 i 27 de març, les Contalles de Muniatto estaran a la Fira de Sant Josep de Rossell (Baix Maestrat), que enguany apleguen a la seua edició número vint-i-una. Allà es podran trobar els dos darrers títols de la col·lecció duta a terme per les germanes Besolí: Muniatto practica esports i Muniatto i la màquina del temps, entre d'altres llibres d'Onada Edicions.

La Fira de Sant Josep és una de les més importants del nord del País Valencià. D'origen agrari, avui en dia ha esdevingut un aparador multisectorial, en el qual visitants poden conèixer productes de tota mena, des de gastronòmics fins industrials. Una oferta que es completa amb un programa d'activitats culturals i festives per a tots els públics.

Amb Rossell, Muniatto segueix el seu recorregut per les nostres terres. Passat diumenge 13 de març va participar de la Fira de l'Oli i de l'Espàrrec de Godall (Montsià). Les properes cites seran la Fira Medieval de Cretes (2 i 3 d'abril) i les Fires literàries de Jesús (16 d'abril) i de Vinaròs (17 d'abril).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada