dimecres, 16 de març del 2011

El 17 d'abril, Fira del Llibre de Vinaròs

El proper diumenge 17 d'abril, Vinaròs celebra la seua tradicional Fira del Llibre, en el qual escriptors i lectors es trobaran a la Plaça de la Mera per a viure de prop l'ambient literari que es respira en aquestes diades.

Un any més, Onada Edicions hi prendrà part; a la seua parada es podran trobar els nous llançaments per a aquesta primavera tant en el terreny de ficció ("Els somriures de la pena", "Món animal", "De la fusta a l'aigua", "El magma silenciós", etc) com en la vessant de no-ficció, amb obres com "Cura sana. Plantes remeires d'Alcanar" o "Manuel Pérez Bonfill".

Quant els autors, hi acudiran a la cita vinarossenca:

* Juanjo Roda i Dani Miralles, autors de La Cuina del Mercat de Vinaròs. Durant tot el dia faran cinc cèntims de les receptes recollides en aquest llibre que aplega tant la cuina tradicional com la més novedosa, sempre amb els productes del Mercat.

* Manel Alonso i Català, el qual llegirà un fragment d'Els somriures de la pena, un recull d'històries que ocòrren en l'indret imaginari de Pouet.

* Enric Lluch, escriptor que amb Després del silenci va guanyar el Premi de Narrativa Ciutat de Sagunt 2010 amb un relat que explora la memòria i la família.

* Ivan Brull, qui també va guanyar a Sagunt l'any passat, en aquest cas en poesia amb el llibre Cantaments, un poemari que naix de nits inconnexes i records dispersos.

* Mari Carmen Sáez, poetessa i autora d'Illa retrobada, un conjunt de poemes que recullen un recorregut des de la tristesa fins la búsqueda del destí.

* Rosa Ma Isart, creadora de Tendències, una obra de teatre que ens posa com a protagonista una dona benestant i culta que viu un fort conflicte intern.

* Katy Pallás i Mara Cebrián, coautores de Les Contalles de l'Alba, uns contes per als més menuts de la casa, amb una xiqueta de cinc anys, l'Alba, i les seues dues mares.

* Pep Castellano i Canto Nieto, escriptor i il·lustradora de L'estirp de la sang reial, una novel·la d'intriga ambientada en el Baix Maestrat.

* Vicent Andreu Navarro, autor del llibre El secret del guerrer hongarés, una història protagonitzada per Miquel de Remcy, un jove aventurer del segle XIV.

Des d'Onada Edicions us convidem a passar per la Fira del Llibre de Vinaròs el 17 d'abril, i conèixer de primerà mà els nostres llibres i els nostres autors i autores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada