divendres, 4 de març del 2011

Ester Besolí exposa pintures a l'EMD de Jesús

La coatura dels llibres de Muniatto, Ester Besolí, inaugura l'exposició de pintura "Deesses", amb motiu del 8 de Març, Dia de la Dona. Serà el proper dimarts, a les 8 de la tarda, a l'edifici de l'EMD de Jesús (Plaça de la Immaculada, 1).

Aquesta mostra completa els diferents tasts que van tindre lloc a Sant Carles de la Ràpita i a Tortosa. L'exposició es composa d'un conjunt de quadres a l'oli on es representen les Deesses, figures femenines embarassades, dones orgulloses, nues, valentes.

Deesses reflexiona sobre les antigues figures trobades, les Venus, dones amb grans pits i panxa, de les quals es creu que eren divinitats de l'època antiga i representaven la mare natura, la creació i la fertilitat. Ester Besolí ho contraposa amb la tipologia de la dona que avui en dia tenim pujada als altars, verges, sense sexualitat.

Durant l´inauguració es farà una petita representació del moment on el món va deixar de creure en la fertilitat, la dona complerta i sexualment sana i va començar a tancar-la fins a convertir-la en verge. L’escenificació anirà a càrrec del músic Jordi Marti, l’actriu Olga Besolí i la ballarina Roser Roldan. Desprès es farà un aperitiu per tothom a la mateixa sala

Més informació a http://esterbesoli.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada