dimecres, 30 de març del 2011

Onada Edicions hi participa a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya

Des de passat dilluns, la ciutat italiana de Bolonya acull la seua Fira del Llibre Infantil i Juvenil, una de les més prestigioses arreu del planeta, amb expositors vinguts de més de 60 països. Les xifres de l'edició de l'any passat ja hi resalten la rellevància d'aquesta cita en el panorama internacional del sector: 1.300 exhibidors provinents de 67 Estats i gairebé 5.000 professionals del món del llibre per a la canalla. També hi destaca la seua presència en els mèdia, amb centenars de periodistes acreditats.

Onada Edicions hi participa en aquesta Fira amb tres propostes que buscaran l'interès de publicadors internacionals. Són exemplars de les tres col·leccions infantils que hi disposa l'editorial de Benicarló al seu catàleg: les Contalles del Muniatto, les Contalles de l'Alba i les Contalles del Caduf.

Per aquest motiu, qui visita l'aparador d'Onada podrà veure llibres com "Muniatto practica esports" i "Muniatto i la màquina del temps", escrit i il·lustrat per les tortosines Olga i Ester Besolí, els dos lliuraments amb les aventures de l'Alba i les seues dues mares, una idea de les valencianes Mara Cebrián i Katy Pallás. Finalment, les Contalles del Caduf s'han encetat amb el conte "Emergència al País de la Màgia", escrit per la Cinta Arasa i il·lustrat per la Cristina Girol.

La edició número 48 de la Fira bolonysa es tanca aquest dijous, després d'un complet programa en el qual es combinen els aparadors de les editorials o d'institucions públiques junt a xerrades, presentacions i jornades tècniques. Amb tot, la presència en un esdeveniment d'aquest tipus no només serveix per mostrar els productes infantils i juvenils al públic, sinó també per conèixer de primera mà les noves tendències internacionals en aquest sector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada